Til våre valpekjøpere!

-Valpepris farget valp 14 000,- 
hvit valp kr: 10 000,-


Viktig info: Forhåndspenger/ depositum kr. 4000 betales når det er bestemt hvilken valp man får. Alle valpene registreres i Norsk Kennel Klubb og får registrerings-bevis. De er selvfølgelig etter en kombinasjon som er godkjent av Norsk Boxer klubb.
Valpene leveres Id-merket med Chip, helseattest ikke gamlere en 7 dager, forsikret i Agria Forsikrings-selskap og Norsk Kennel Klubb kontrakt. En bok med mye informasjon bla. om fôring, sykdom, oppdragelse og mange andre råd og tips... Valpepakke: leke, mykt teppe, godbiter, fór med informasjons-hefte og halsbånd. De har blitt behandlet mot innvollsparasitter ved 1, 3, 5 og 7 ukers alder. De har kjørt mange bilturer og blitt godt sosialiserte. Valpene er sammen med oss og våre øvrige hunder både ute og inne døgnet rundt, men ikke om natten:)

Dere spør om vi har lange ventelister -slik gjør vi:
Vi skriver ned navn på de som er intresseret i å få seg en firent VENN.
De som har de beste forutsetninge for dette prioriteres, slik som:
arbeid, fritid, bo og livssituation. VIKTIGT er det også at valp og eier passer
sammen i personlighet - tenk å måtte bo sammen uten å like hverandres
personlighet. For at det skal være mulig for oss og hjelpe til å finne din
"perfekte" venn må vi bli kjent med deg først. Ønsker du en utstlilling,
agility, lydighet eller brukshund så må jo også dette taes med i betraktning i valg
av valp, - om det er noen som utmerker seg i så måte. Vi vil at dere skal oppdra
valpen vennlig og med respekt - og at ros er en stor del av oppdragelsen.

Er du hard mot din Boxer blir den hard og brutal - kanskje ikke mot deg, men mot andre hunder. Tenk på hvilket forbilde du er for din hund... du får den hund du fortjener. Det er viktig at man har en god prosjon humor - og forstår Boxeren's enorme sans for humor. Alt det den finner på av skøyerstreker og morsomheter er ikke like morro når man er en pertentlig "surpomp". Hvis man synes at Emil i Lönneberga er et forferdelig barn med en uaksetabel oppførsel -ja da tror vi at en annen rase vil passe deg bedre.

 

Dere som vil kjøpe en boxer fra Ringreven kennel forplikter dere til å røntge hundene:

HD, Spondylose, og Knær samt hjerteteste til godkjent veterinær når de er mellom 18-24 månder. Dette gjelder også kryptocide, hvite og de som av andre årsaker ikke skal anvendes i avl. Dere må undertegne i kontrakten at dere blir å gjøre dette. Dette er så viktig for oss fordi vi vil prøve å gjøre vårt beste med å bedre boxerens helse - og dette er umulig om vi ikke undersøker alle avkom grundig! Videre er vi anhengig av tilkabemeldinger om sykdom av alle slag og gemyttet. Vi må kunne samarbeide og dere må svarer oss ærlig på disse spørsmålene.  Om de forskjellige kombinasjonene er vellykket og om vi vil føre linjene videre - eller gjenta en kombinasjon - vet vi først når dette er undersøkt. Dere er en viktig puslebit for at vi skal bli bedre oppdrettere.

Det er en forutsettning at dere virkelig har tid til å ha hund for a få kjøpe valp av oss. En Boxer eller Engelsk Bulldog liker ikke å være hjemme alene hele dager/kvelder. Det å være alene må man øve mye på og være varsom med. Valpen krever en del oppmerksomhet, kjærlighet og aktivitet... - den kan bli virkelig utrivelig om den ikke får dette. Både Boxer og Engelsk Bulldog liker helst å få være med på det som familien gjør og trives best når den får være en del av familien. Oppdragelse er noe som alle hunder må ha, grensesetting er viktig, men får ikke vare tøff/brutal med sin valp. Man kommer så mye lengre med avledning, ros og godbit. Dressurkurs der man fysisk avstraffer sin hund er DÅRLIGE og GAMMELDAGSE.

   

Vi anbefaler våre valpekjøpere å kjøpe boken:
PÅ TALEFOT MED HUNDEN
av Turid Rugaas.

Vi anbefaler at dere kjøper og leser denne boken før kjøp av valp.
Boken finnes på: www.canis.no
Der finner dere mange leseverdige bøker.